Wysłany: 2012-04-11, 16:51 Witam pasjonatów budownictwa drewnianego i nie tylko!
Mam przyjemność powitać wszystkich użytkowników i gości forum "Drewniana Polska"
Forum mieści się pod adresem "forum.drewnianapolska.eu"
Jestem przekonany, że zarówno merytoryczna treść forum jak i jego kulturotwórcza forma zachęci Państwa do pozostania z nami i wspólnego spędzania czasu: podzielenia się swoimi uwagami, doświadczeniami i osiągnięciami. Niech to miejsce stanie się źródłem inspiracji i przyjaźni ludzi, których łączy zachwyt nad kunsztem pradawnych mistrzów.
Budownictwo drewniane to nie tylko podwaliny, ściany, dach... to także, a może przede wszystkim klimat, coś nieuchwytnego, czym przesycona jest atmosfera wewnątrz i wokół domostwa! Wybierając zdjęcia do zilustrowania swoich postów często trafiam na takie, które w jakiś sposób przesycone są tym klimatem... i nimi też, z przyjemnością, się z Państwem podzielę umieszczając je w różnych częściach serwisu. Jeśli Państwo chcielibyście wzbogacić nasz serwis o swoje fotki - serdecznie zapraszam. Możecie utworzyć własny prywatny album bądź ilustrować nimi swoje wypowiedzi. Jeszcze raz witam i życzę przyjemnego, może też pożytecznego, spędzania czasu z nami.
Cześć - z tej strony Kaśka. Dziękuję za przyjęcie - moja pasja to architektura ogrodowa. Rejestrując się tutaj szukałam inspiracji.
Jestem osobą odpowiedzialną za rozwój produktów w wooder.com i chociaż produkujemy typowo masowe produkty to staram się aby faktycznie były dobrej jakości i funkcjonalne. Pozdrawiam.
Witam i zapraszam do dyskusji, choć to dla budowania z drewna nie najlepsza pora, to już samo życie w drewnianym domu wrze w tym czasie, buchając czasem dymem z kominka, aromatami ziół, miodów czy przedświątecznej krzątaniny w kuchni :-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum